ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО відбили атаку бойовиків біля Новгородського

За ніч терористи 10 разів порушили режим тиші.

Сили АТО відбили атаку бойовиків біля Новгородського
Фото: EPA/UPG

Сили антитерористичної операції на Донбасі відбили атаку бойовиків під селищем Новгородське Донецької області.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуку.

Протягом учорашнього вечора ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. З 18:00 і до опівночі зафіксували 10 випадків порушення режиму припинення вогню бойовиками.

"Ворог о 18:40 обстріляв український опорний пункт поблизу Новгородського. А вже о 20:05 протягом 50 хвилин тут тривала бойова сутичка. Бійці АТО утримали свої позиції і відбили сили противника. Наші військові стримали натиск бойовиків і під час сутички на опорному пункті біля шахти Дутівка о 23:30. Бій тривав до пів на першу ночі", - йдеться в повідомленні.

Також уздовж лінії розмежування зі стрілецької зброї та гранатометів терористи обстріляли позиції сил АТО поблизу населених пунктів Широкине, Авдіївка, Гранітне, Опитне, Мар'їнка.

Нагадаємо, вчора вдень бойовики 13 разів порушили перемир'я, обстрілюючи позиції українських військових на Донецькому і Маріупольському напрямках.

Також, за даними прес-центру АТО, терористи ДНР не пустили спостерігачів місії ОБСЄ в Горлівку. Причин терористи не назвали. При цьому, за словами спостерігачів, бойовики пропускали інший транспорт у місто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram