ГоловнаСуспільствоВійна

Військові повідомили про відносно спокійну ніч

Штаб нарахував вісім обстрілів, зокрема з "відведеного" озброєння.

Військові повідомили про відносно спокійну ніч
Фото: EPA/UPG

Протягом ночі з 26 на 27 березня кількість обстрілів позицій сил АТО з боку російсько-терористичних угруповань дещо поменшала, зазначає прес-центр АТО.

Водночас бойовики далі продовжують завдавати вогневих ударів із важкого артилерійського озброєння. Наприклад, на Донецькому напрямку о 20:45 злочинці вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів по позиціях військових поблизу Славного. Також зі стрілецької зброї та гранатометів бойовики обстріляли Піски.

На Маріупольському напрямку бандформування також застосовували 120-міліметрові міномети. З 22:55 і майже до першої години ночі противник завдавав ударів по Широкиному.

Після опівночі на Луганщині бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту військових у районі селища Сокільники.

Загалом із 20-ї вечора до опівночі противник 7 разів застосовував зброю. Ще один випадок порушення режиму тиші зафіксовано від опівночі до 5-ї ранку.

Нагадаємо, напередодні Президент Петро Порошенко запропонував обопільне відведення танків від лінії розмежування на Донбасі. Президент також висловився за те, щоб у гарячих точках протистояння були розгорнуті спостережні пости за участю представників українсько-російської моніторингової групи та ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram