ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція затримала трьох грабіжників-автостопників у Києві та області

Двоє циганів і українець здійснили близько 15 розбійних нападів на дорогах

Міліція затримала трьох грабіжників-автостопників у Києві та області
Фото: http://mvs.gov.ua/

Працівники Управління карного розшуку Київської області затримали трьох раніше судимих чоловіків, які на орендованому авто підбирали попутників, після чого, погрожуючи холодною зброєю і фізичною розправою, грабували їх.

Як повідомляє обласна міліція, підозрювані здійснили близько 15 розбійних нападів на трасах столиці та області - "Київ-Одеса" та "Київ-Чоп".

Розбійники тривалий час орендували машину Skoda Fabia сірого кольору і у вечірній час підбирали людей, які віддають перевагу автостопу, а не громадському транспорту. Після цього чоловіки, погрожуючи фізичною розправою та "холодною зброєю", відбирали у пасажирів особисті речі: мобільні телефони, золоті вироби та гроші.

Підозрюваними виявилися двоє жителів міста Буча - 18-річний та 37-річний представники романської меншини і 32-річний житель столиці.

Фото: http://mvs.gov.ua/

Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції. Правоохоронці перевіряють причетність затриманих до скоєння інших злочинів на території Києва та області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram