ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вночі застосували "відведені" міномети і "Гради"

Противник на всіх напрямках обстрілював позиції військових.

Бойовики вночі застосували "відведені" міномети і "Гради"

З 20:00 неділі до 05:00 понеділка бойовики на Донбасі порушили режим тиші 17 разів.

Як повідомляє прес-центр АТО, на Донецькому напрямку по селищу Піски о 22:05 бойовики били зі 120-міліметрового міномета, а о 23:30 і близько першої ночі завдали вогневих ударів із танка по Опитному.

У Луганській області о 01:15, грубо порушивши мирні домовленості, ворог із "Градів" обстріляв селище Оріхове. А близько 3:00 ночі в районі селища Сокільники піхота супротивника з використанням стрілецької зброї вступила у вогневий контакт із нашими військовими. Напад успішно відбито.

На Маріупольському напрямку близько 20:00 противник невдало намагався штурмувати позиції військових поблизу селища Широкине. Також за ніч цей населений пункт двічі обстріляли зі 120-міліметрових мінометів і стрілецької зброї.

Поблизу Артемівська під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапили селища Ленінське та Шуми.

Загалом із 20:00 до опівночі ворог 12 разів застосував зброю, ще 5 випадків порушення режиму тиші зафіксовано з опівночі до 5:00.

Нагадаємо, згідно з мінськими домовленостями, 120-міліметрові міномети і "Гради" бойовики мали відвести від лінії розмежування.

З понеділка по суботу на Донбасі загинули 6 бійців АТО. Загальна кількість загиблих на Донбасі військових сягнула 1750 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram