ГоловнаСуспільствоЖиття

Телеканал ТВі закривається (оновлено)

З понеділка канал припиняє мовлення.

Телеканал ТВі закривається (оновлено)

Із понеділка, 23 березня, телеканал ТВі припиняє мовлення.

Про це пише видання "Телекритика" з посиланням на кілька джерел, які працювали на каналі.

Колектив повідомили, що сьогодні, 20 березня, у них останній робочий день, канал закривають і з понеділка вже не буде ефірів.

Інформацію про те, що ТВі закривають, оприлюднив також відомий дипломат Богдан Яременко.

"Уранці запросили на понеділок в ефір ТВі, а через пару годин подзвонили, перепросили - з понеділка канал припиняє існування", - написав він у фейсбуці.

Пізніше директор каналу Ольга Манько підтвердила "Телекритиці", що ТВі з понеділка припиняє мовлення.

"У зв'язку зі складною економічною ситуацією в країні, а також з тим, що канал є дотаційним, його діяльність припинена до кращих часів", - сказала вона.

Манько зазначила, що телеканал не анулюватиме ліцензію на мовлення, розраховуючи на відновлення роботи в майбутньому.

Відповідаючи на запитання, чи будуть виплачені заборгованості з зарплати колективу, керівник ТВі відповіла: "Зараз робиться все можливе, щоб розрахуватися з боргами, насамперед - з колективом".

Раніше "Телекритика" повідомляла, що 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстрокову відпустку. "Начебто пересварилися двоє наших інвесторів: один з них - Давид Жванія, іншого ми не знаємо", - розповіло джерело видання на телеканалі.

13 березня телеканал ТВі в офіційному повідомленні заявив, що у зв'язку з економічною ситуацією в країні скорочує виробництво програм і штат, а нові проекти планує підготувати на осінь.

Нагадаємо, телеканал ТВі заснували 2008 року структури колишнього топ-менеджера компанії «ЮКОС» Костянтина Кагаловського і засновника телекомпанії «НТВ» Володимира Гусинського. За часів Віктора Януковича ТВі довго був фактично єдиним опозиційним телеканалом. 2013 року канал у результаті сумнівних схем перейшов у власність до тодішнього нардепа Давида Жванії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram