ГоловнаСуспільствоВійна

Затримано ще двох учасників заворушень у Костянтинівці

Один із затриманих заарештований

Міліція затримала ще двох учасників масових безпорядків у Костянтинівці Донецької області.

Про це повідомив начальник ГУ МВС України у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

"Ми продовжуємо роботу із притягнення до відповідальності осіб, причетних до організації та активної участі в масових заворушеннях 16 березня у Костянтинівці. Костянтинівські міліціонери затримали ще двох злочинців, Олександра К., 1975 року народження, та В'ячеслава Є., 1991 року народження", - написав Аброськін.

За його інформацією, одному із затриманих міський суд вже обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

"Як я і заявляв раніше, всі активні особи, які брали участь у масових заворушеннях, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності і зазнають заслуженого покарання", - підкреслив Аброськін.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Нагадаємо, 16 березня у Костянтинівці броньований тягач МТ-ЛБ втратив керування і виїхав на пішохідну частину вулиці. Унаслідок ДТП загинула 8-річна дівчинка, її маму зі ще однією малолітньою дитиною доставили до лікарні.

Відразу після ДТП місцеві жителі намагалися влаштувати самосуд над водієм тягача, а пізніше влаштували мітинг, вимагаючи його видачі. Люди палили шини біля гуртожитку українських військових. Вночі міліції вдалося переконати протестувальників розійтися по домівках. Днями затримали трьох організаторів заворушень

18 березня Краматорський міський суд взяв під варту військових, винних у ДТП. У Генштабі повідомили, що за попередньою інформацією, водій БМД був п'яним.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram