ГоловнаСуспільствоПодії

МВС запобігло новим заворушенням у Костянтинівці

Близько 50 осіб зібралися на місці ДТП, але після спілкування з міліцією розійшлися

МВС запобігло новим заворушенням у Костянтинівці
Фото: Twitter.com/pandenik

Співробітники Міністерства внутрішніх справ Донецької області запобігли новим заворушенням у Костянтинівці.

Про це йдеться в повідомленні начальника ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна в Facebook.

"Сьогодні ввечері, в Костянтинівці, близько 50 осіб знову зібралися на місці ДТП з метою дестабілізації ситуації в місті. Разом зі своїм заступником, полковником міліції Сергієм Князєвим виїхали на місце, провели роз'яснювальну роботу. Присутні розійшлися", - сказано в повідомленні.

Представник МВС ще раз нагадав, що правоохоронні органи розслідують вчорашні масові заворушення, для їхніх організаторів та активних учасників покарання неминуче.

Нагадаємо, 16 березня в Костянтинівці броньований тягач МТ-ЛБ втратив керування і виїхав на пішохідну частину вулиці. В результаті аварії загинула 8-річна дівчинка, її мати з ще однією малолітньою дитиною доставлені в лікарню, їхньому життю нічого не загрожує.

Двох військовослужбовців, підозрюваних у скоєнні цього злочину, затримано, а командира їхнього підрозділу усунуто від виконання службових обов'язків.

Після ДТП місцеві жителі намагалися влаштувати самосуд над водієм тягача, а пізніше влаштували мітинг, вимагаючи видати його. Люди палили шини біля гуртожитку українських військових. Вночі міліції вдалося переконати протестувальників розійтися по домівках.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram