ГоловнаСуспільствоПодії

У Донецькій області обмежать пересування військової техніки

Ситуація в Костянтинівці зараз спокійна.

У Донецькій області обмежать пересування військової техніки
Фото: facebook.com/vladymyr.berezin

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко заявив, що у зв'язку з ДТП у Костянтинівці пересування військової техніки в населених пунктах обмежать.

"Буде вжито комплекс заходів, щоб убезпечити мирне населення від таких неприємних пригод. Будуть видані обмеження на пересування бойової техніки, будуть встановлені нові маршрути пересування, буде заборонено пересування своїм ходом гусеничної техніки", - переказує слова Кіхтенка "Интерфакс".

Він зазначив, що ці заходи ухвалено спільно з керівництвом АТО і їх поширять на всю ту територію Донецької області, підконтрольну Україні.

Як повідомляють на сайті Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, зараз ситуація в Костянтинівці, де вчора спалахнули заворушення через ДТП за участю військових, спокійна.

"Як повідомили в Костянтинівській міській раді, сьогодні вранці ситуація в місті спокійна. Там, де в понеділок проходили масові заворушення, наведено лад", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в понеділок військовий тягач скоїв наїзд на людей, в результаті чого загинула 8-річна дівчинка, а її тітка отримала травми. Після цього в Костянтинівці почалися заворушення. Винуватців - двох військовослужбовців - затримано, а командира їхньої військової частини на час слідства усунули з посади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram