ГоловнаСуспільствоВійна

"Азов" у Широкиному прийняв два бої з терористами за минулу добу, є поранений

Бойовики в районі Маріуполя активізували розвідку з повітря

"Азов" у Широкиному прийняв два бої з терористами за минулу добу, є поранений
Архивное фото
Фото: Сергей Нужненко

Позиції полку "Азов" протягом доби 4 рази атакували терористи, бійці прийняли два бої. Про це повідомляється на офіційній сторінці "Азова" в соцмережі "ВКонтакте".

"Перший (бій - ред.) тривав з 10.10 до 10.23, терористи стріляли по позиціях, зайнятих бійцями "Азову", з території широкинського кладовища з АГС і з кулемета з лісопосадки. Відносна тиша порівняно з попередніми днями, очевидно, пояснюється великою кількістю представників ОБСЄ, присутніх сьогодні в першій половині дня недалеко від селища. Проте в обідній час терористи зробили все, щоб надолужити згаяне, і з 13.25 починають обстріл азовських позицій з автоматичного гранатомета, 120-мм міномета, снайперський вогонь з СВД. Обстріл триває майже дві години і заспокоюються бойовики тільки після нашої відповіді, близько 15.20 припиняють черговий спектакль під назвою "перемир'я". Під вечір над Широкино літали безпілотники. Поранений один азовець, пошкоджена рука", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, пізніше прес-офіцер сектору "М" Олег Сушинський повідомив, що в неділю вранці на позиції сил АТО в районі Чермалика вчинено напад із застосуванням стрілецької зброї.

Поранених серед особового складу немає. Ніч під Маріуполем пройшла спокійно.

Як повідомляли, потрібна допомога з закупівлею рацій для "Азова" і ВСУ в районі Маріуполя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram