ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики "ЛНР" заборонили 23 українські телеканали

У Луганській області відключать більшість українських телеканалів і один російський.

Бойовики "ЛНР" заборонили 23 українські телеканали
Фото: lugansk-online.info

Бойовики "ЛНР" заявляють, що обмежили мовлення 23 українських телеканалів і російського телеканалу "Дождь".

Про це з посиланням на відповідну "постанову ради міністрів ЛНР" повідомляє сепаратистський сайт "Луганский информационный центр".

"З метою забезпечення національних інтересів "ЛНР", враховуючи, що в продукції деяких іноземних засобів масової інформації містяться відомості і матеріали, які заподіюють шкоду національній безпеці, спрямовані на пропаганду війни, а також тягнуть інші порушення законодавства "ЛНР", зокрема, здійснення телемовлення на території ЛНР без відповідного дозволу (ліцензії) на мовлення на території Республіки обмежується телевізійне мовлення 23 українських і одного російського телеканалу", - йдеться в "постанові".

Також наголошено, що керівництво "ЛНР" зобов'язало операторів зв'язку, які здійснюють трансляцію і ретрансляцію, "вжити заходів для виключення цих телеканалів із мережі мовлення".

Список заборонених у ЛНР телеканалів: 1+1, 2+2, 112 Україна, Канал 24, 5 канал, Еспресо ТБ, ICTV, Індиго ТБ, Інтер, News One, Новий канал, НТН, Рада, СТБ, Телеканал 100, ТЕТ, Тоніс, ТВі, ТРК Україна, УНІАН ТБ, UBR, УТР, Перший національний (всі - Україна) і телеканал "Дождь" (Росія).

Нагадаємо, влітку бойовики ДНР відключили в Донецьку всі українські телеканали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram