ГоловнаСуспільствоВійна

За день бойовики порушили режим припинення вогню 12 разів, - штаб АТО

Зокрема, обстрілу зазнали Авдіївка, Широкине і Піски

За день бойовики порушили режим припинення вогню 12 разів, - штаб АТО
Фото: obs.in.ua

У штабі антитерористичної операції констатують, що 8 березня, з 6:00 до 18:00, противник 12 разів порушив режим припинення вогню.

На Донецькому напрямку бандформування 8 разів обстрілювали позиції сил АТО, повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Терористи продовжили вдаватися до обстрілів міста Авдіївка. Зокрема, о 6:00 і о 15:00 противник вів вогонь з гранатометів по місту", - йдеться в повідомленні.

"Також Піски двічі потрапили під обстріл з мінометів і один раз зі стрілецької зброї та гранатометів. Близько 16:00 наші позиції обстрілював ворожий снайпер", - додали у відомстві.

Зазначено, що члени незаконних збройних бандформувань обстріляли зі стрілецької зброї Опитне і з гранатометів - Невельське.

На Артемівському напрямку терористи обстріляли Майорськ зі стрілецької зброї і гранатометів, а Луганське - зі стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку близько полудня незаконні збройні формування вели мінометний вогонь по Широкиному, а вже о 13:00 цей населений пункт обстріляли зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку вранці й досі обстрілів не зафіксовано.

"Водночас підрозділи протиповітряної оборони сил АТО зафіксували проліт двох безпілотних літальних апаратів противника: об 11:00 - в районі Широкиного, о 12:00 - над містом Щастя Луганської області", - резюмували у штабі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram