ГоловнаЕкономікаБізнес

Прокуратура обшукала великий магазин техніки

Правоохоронці шукали контрафактну продукцію

Прокуратура обшукала великий магазин техніки
Фото: www.ua-retail.com

У середу столична прокуратура і міліція провели масштабний обшук у магазині електронної техніки City.com. Про це повідомили в соціальних мережах одразу кілька співробітників магазину. Запис одного з них перепостила офіційна сторінка магазину з проханням до підписників поширити інформацію, повідомляє ain.ua. Факт обшуку підтвердив і виконавчий директор Юрій Сторожук.

За словами Сторожука, обшук проводили співробітники київської обласної прокуратури та міліції, а сам захід проходив доволі масштабно: правоохоронці прибули в 15 машинах, якоїсь миті в магазині перебувало близько ста співробітників правоохоронних органів. Обшук проводили за ухвалою суду, що стосується контрафактної продукції Panasonic, але вилучали техніку й інших брендів.

"Забрали планшети iPad, телевізори. Якоїсь миті хотіли вилучити взагалі всі планшети. Судова постанова стосувалася одних товарів, а забрали зовсім інші", - розповів він.

Сторожук заявляє, що магазин має намір реагувати на дії силовиків у правовому полі.

Фото і відео з мобільного в процесі обшуку постив і Антон Красніков, комерційний директор Unitrade Group (City.com входить у цю групу). На відео видно, як кілька осіб забирають техніку з полиць магазину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram