ГоловнаСуспільствоВійна

У Широкиному зафіксовано стрілянину

Бойовики обстрілюють полк "Азов" з мінометів

У Широкиному зафіксовано стрілянину
Сартана и Широкино вблизи Мариуполя
Фото: Google Maps

Бойовики сьогодні вдень обстріляли з мінометів позиції полку Національної гвардії "Азов" у Широкиному (Донецька обл.), українські військові відкрили вогонь у відповідь. Про це повідомив радник голови МВС України Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Сектор "М". Сьогодні о 16:15 російські терористи почали мінометний обстріл позицій штурмового полку Нацгвардії "Азов" у Широкиному. Наші бійці відкрили вогонь у відповідь. На даний момент втрат серед наших вояків немає. Протистояння триває", - написав Шкіряк.

Ситуацію в секторі Шкіряк охарактеризував як тривожну, але контрольовану.

"Ворог продовжує перегрупування і значне накопичення своїх сил на південному напрямку. Ніякого відведення важкої техніки бойовиків на лінії розмежування не відбувається. Концентрація російсько-терористичних військ під Новоазовськом та в прилеглих районах триває", - сказано в повідомленні.

Шкіряк зазначив, що бойовики продовжують отримувати посилення технікою та живою силою, диверсійні групи терористів щоночі здійснюють вилазки, в районах Лебединського, Широкиного, Гнутового та інших населених пунктів фіксуються ДРГ терористів.

Нагадаємо, раніше сьогодні Міністерство оборони України повідомило про завершення відведення важкої артилерії повідомило, що завершило відведення важкої артилерії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram