ГоловнаСуспільствоЖиття

У Мелітополі знайшли мертвим ще одного чиновника

Помер заступник начальника міського управління міліції

У Мелітополі знайшли мертвим ще одного чиновника
Архивное фото
Фото: argumentua.com

Сьогодні в Мелітополі знайшли мертвим ще одного чиновника. Вранці у своєму будинку було знайдено мертвим заступника начальника УМВС Мелітополя 47-річного Олександра Бордюга. В останні дні він був на лікарняному, причину його смерті ще не названо: на місці працює оперативна група.

Окрім того, стали відомі висновки судово-медичної експертизи за фактом смерті мера Мелітополя Сергія Вальтера. Експерти не виявили ознак насильницької смерті мера Мелітополя Сергія Вальтера. Про це з посиланням на міліцію Запорізької області повідомляє "Укрінформ". Згідно з висновками медекспертів, Вальтер помер від удушення - "механічної асфіксії внаслідок стиснення шиї зашморгом, що затягнувся під вагою тіла загиблого". Адвокат загиблого не вірить у версію самогубства: за його словами, Вальтер напередодні був у хорошому настрої.

Слідство за фактом смерті мера ведуть за статтею "умисне вбивство".

Нагадаємо, Вальтер проходив як обвинувачений у справі про організацію злочинного угруповання і хабарництво в особливо великих розмірах, засідання суду мало відбутися вчора - в день смерті мера.

Чи проходив у справі загиблий Бордюг, наразі не відомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram