ГоловнаСуспільствоВійна

Силовики повідомили про участь чеченців у штурмі Дебальцевого

Під час штурму міськвідділу міліції кричали "Аллах акбар!"

Штурм Дебальцевого тривав за участю чеченців, заявив боєць, евакуйований з міста. Інформацію також підтверджує начальник донецького облуправління міліції В'ячеслав Аброськін.

На відео, оприлюдненому прес-центром АТО, військовий з батальйону "Артемівськ" розповідає, що позиції його підрозділу штурмували люди з кавказькою зовнішністю. При цьому вони кричали "Аллах акбар!".

Аброськін у своєму фейсбуці пише, що міськвідділ міліції в Дебальцевому штурмували чеченці.

"Будівлю міськвідділу міліціонери тримали до останнього, потім перейшли в іншу, більш укріплену. Відбивали наступ чеченців, які штурмували міськвідділ з криком "Аллах акбар!". Не зламавши опір, стали викрикувати "Укри здавайтеся!". Пара десятків чеченців додому вже не повернуться ніколи, залишилися навічно в Дебальцевому. Ось такі "шахтарі і селяни-ополченці" нападали на наших міліціонерів", - повідомив Аброськін.

Нагадаємо, відведення українських військових з Дебальцевого досі не завершено. За офіційними даними, під час виходу з Дебальцевого загинули шестеро військовослужбовців, понад 150 отримали поранення. Загалом за останні три дні в Дебальцевому загинули 22 бійці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram