ГоловнаСуспільствоВійна

У Широкиному військові взяли одну з двох висот (оновлено)

Бійців "Донбасу" деблокували

 У Широкиному військові взяли одну з двох висот (оновлено)
архивное фото
Фото: informator.lg.ua

У понеділок вранці в Широкине до терористів прибуло підкріплення, яке складається з чотирьох танків, шести КАМАЗів і піхоти.

Про це LB.ua розповів комроти, позивний "Стилет".

Бійці 79-ї бригади, зведеної бригади морської піхоти і батальйону "Донбас" прийняли бій.

Так, за словами "Стилета", в зачистці селищ біля Маріуполя брали участь вояки морської піхоти і 79-го батальйону, які зараз захищають Широкине.

Оновлення - 12.50. Бойовики підтягнули свою техніку на висоту. На допомогу заблокованому "Донбасу" прийшли 79-та бригада, бригада морської піхоти і Нацгвардія. Триває операція деблокування. Бій триває.

Станом на вечір морській піхоті і 79-й бригаді вдалося розблокувати бійців "Донбасу". Бій у Широкиному, половину якого контролюють сили АТО, а половину - бойовики, триває.

Оновлення. Станом на 22.40 українським військовим вдалося зайняти одну з двох висот. Сили АТО повністю контролюють рух на ділянці. Стрілянина в Широкиному поки що затихла. Про втрати даних немає. Відомо лише, що їх немає в морській піхоті.

Нагадаємо, охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 54-ї ОРБ і механізованої 72-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram