ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція у Львівській області застосувала зброю для затримання бандитів

Шістьох затриманих підозрюють у розбоях, грабежах і викраденнях автомобілів

Міліція у Львівській області застосувала зброю для затримання бандитів
Архивное фото
Фото: mvs.gov.ua

Шістьох членів злочинного угруповання, яких підозрюють у розбої, грабежі та викраденні автомобілів, затримано у Львівській області. Під час затримання міліціонери змушені були застосувати зброю, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області, операцію із затримання членів угруповання здійснили співробітники УБОЗ та УДАІ. Коли даішники зупинили 2 автомобілі, в яких були зловмисники, ті відмовилися вийти з автомобілів, почали втікати і створили ситуацію, що загрожувала здоров'ю і життю співробітників міліції.

З цієї причини інспектори ДАІ застосували табельну зброю і прострелили колеса одного з автомобілів. Після зупинки водій і пасажири одного з автомобілів блокували двері і намагалися застосувати зброю.

Незважаючи на опір, затримано обидва автомобілі, в яких були 6 жителів міста Стрий (Львівська обл.) віком від 20 до 36 років, більшість раніше судимі. За даними міліції, ніхто не постраждав.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманих. Їх, за даними міліції, підозрюють у скоєнні низки тяжких злочинів. Зокрема, у розбійних нападах на склад підприємства в райцентрі Стрий та ломбард у місті Стебник.

Як повідомлялося, в зоні АТО поранено начальника міліції Львівської області та комбата "Львова".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram