ГоловнаСуспільствоВійна

До Дебальцевого стягують елітні загони російської армії, - Шкіряк

Радник міністра МВС допускає застосування "Точки У"

До Дебальцевого стягують елітні загони російської армії, - Шкіряк
Фото: gazetavv.com

До Дебальцевого відправлено елітні частини російської армії. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Присутність військовослужбовців регулярної російської армії на території України збільшується щогодини. Ворог кинув небачені сили з регулярних елітних частин ЗС РФ на Дебальцевський напрямок", - повідомив Шкіряк.

За його словами, бойовики безперервно атакують позиції сил АТО зі ствольної артилерії, САУ, "Градів", "Смерчів", "Ураганів", танків і БТР.

"Наші бійці відбили кілька спроб прориву десантно-штурмових бригад. Путінські терористи перетворюють район Дебальцеве на випалену землю... Найгарячіше в районі Логвинове-Калинівка. Намагаються оточити і взяти в "мішок". Йдуть безперервні важкі бої. На мій погляд, потрібно піднімати авіацію і гасити ворога "Точкою", - додав радник голови МВС України.

Нагадаємо, раніше в Міноборони України повідомили, що бойовики отримали завдання захопити Дебальцеве та Маріуполь до 15 лютого, коли має набути чинності режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram