ГоловнаСуспільствоВійна

У Щасті чотири людини загинули через влучення снаряда в кафе (оновлено)

У місті розбито теплотрасу, пошкоджено лінії електропередачі та систему водопостачання

Уранці в п'ятницю терористи завдали артудару по Щастю Луганської області. Один із снарядів влучив у кафе "Дорожнє", де було багато відвідувачів.

"Тільки-но стало відомо, в результаті артилерійського обстрілу в кафе "Дорожнє" у Щасті загинули не двоє, а чотири мирні жителі. Ще п'ять отримали поранення, троє з них - тяжкі. Усі загиблі - жінки, працівниці кафе (снаряд влучив у приміщення кухні)", - повідомляє Луганська ОДА.

Ще кілька снарядів влучили в кооперативні гаражі, які зайнялися і горять разом із машинами. У місті розбито теплотрасу, пошкоджено лінії електропередачі і систему водопостачання.

Артилерійський вогонь вівся з Веселої Гори, контрольованої бойовиками.

Як написав на своїй сторінці у Facebook начальник ГУМВС України в Луганській області Анатолій Науменко, зараз працівники міліції витягують людей з-під завалів.

"Знову жорстко обстріляли Щастя. Артилерія з того боку била так люто, аж захлиналася. Багато постраждалих серед мирних жителів. Горить місто. Влучили в кафе "Дорожнє". От тобі і Юріїв день. Працівники міліції витягують людей з-під завалів. Під уламками залишилися 9 людей", - написав він.

Нагадаємо, режим припинення вогню повинен початися в ніч проти 15 лютого.

Зараз російсько-терористичні війська і сили АТО ведуть запеклі бої, зокрема в районі Дебальцевого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram