ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО загинули 11 військових (оновлено)

Поранення отримали 34 бійці

За добу в зоні АТО загинули 11 військових (оновлено)
Фото: Макс Требухов

З 6:00 12 лютого по 6:00 13 лютого в зоні бойових дій на сході України загинули 11 українських військовослужбовців. Поранення отримали 40 бійців.

Про це йдеться у зведеннях інформцентру РНБО.

На ранковому брифінгу в.о. спікера Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомляв про 8 загиблих і 34 поранених.

Протягом минулої доби терористи 111 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції поблизу 47 населених пунктів і кургану Могила Гостра біля Дебальцевого.

Станом на ранок четверга 594 українські військові, зокрема 27 тяжкопоранених, перебувають на стаціонарному лікуванні в медзакладах.

Зі свого боку спікер антитерористичної операції Анатолій Стельмах повідомив, що за ніч бойовики більш ніж 40 разів вели вогонь по позиціях сил АТО і мирних населених пунктах.

З "Градів" і артилерії обстрілювали Дебальцеве й околиці. Близько 8:00 вечора противник завдав вогневого удару із застосуванням РСЗВ "Ураган" по західних околицях міста.

Окрім того, в зоні АТО суттєво зросла кількість прольотів БПЛА супротивника. За добу зафіксовано 22 БПЛА над позиціями сил АТО, найчастіше на луганському і маріупольському напрямках. Близько 12:00 дня в районі Моспиного збили безпілотник супротивника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram