ГоловнаСуспільствоВійна

Тимчук розповів про втрати бойовиків у зоні АТО

Українські військові накрили артилерією кілька позицій терористів

Тимчук розповів про втрати бойовиків у зоні АТО
Фото: nfront.org.ua

Під Дебальцевим українські військові накрили з "Граду" роту бригади "Привид", яка рухалася в район позицій українських військ. Знищено 2 "Урали", 1 БМП-2, є втрати живої сили бойовиків. Про це повідомив керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

Тимчук повідомляє, що українська артилерія завдала масованих вогневих ударів по позиціях артилерії бойовиків у районі Алчевська, на схід від Луганська і в районі Донецька.

Бойовики продовжують перекидати війська в район Донецька. Зокрема, зафіксовано пересування колони з 26 одиниць бойової техніки (танки - до 10 одиниць, ББМ, вантажні та спеціальні автомобілі). За попередніми даними, в Донецьк перекидають батальйонну тактичну групу російських військ.

На позиціях на лівому фланзі Дебальцевського плацдарму відбувається заміна так званих "козацьких" формувань зведеними тактичними групами, сформованими з прибулих із РФ найманців і російських військовослужбовців. "Козаки" йдуть углиб території, контрольованої "ЛНР".

У районі Брянки та Первомайська триває перекидання формувань російсько-терористичних військ, за добу зафіксовано пересування двох конвоїв (близько 20 критих вантажівок із живою силою та боєприпасами) і близько 10 одиниць броньованої техніки (із них 4 танки).

Нагадаємо, завтра в Мінську мають відбутися переговори в "нормандському форматі", за результатами яких очікується припинення вогню і відведення важкої артилерії в зоні бойових дій на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram