ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція розслідує нічну бійку під Кабміном

Бійка зі стріляниною сталася пізно ввечері в суботу

Міліція розслідує нічну бійку під Кабміном
Архивное фото
Фото: Макс Левин

Пізно ввечері в суботу, 7 лютого, в Києві на вулиці Грушевського побилися двоє незнайомих чоловіків, один з них вистрілив з травматичної зброї та поранив другого. Про це повідомляє прес-служба столичного управління МВС.

Правоохоронці затримали зловмисників на місці інциденту. В одного з них було поранення ніг від травматичної зброї, другого доставили до медзакладу із забиттям грудної клітки.

"Було встановлено, що між двома незнайомими чоловіками виникла бійка, під час якої один з них застосував травматичну зброю. Правоохоронці затримали вказаних осіб на місці вчинення хуліганських дій. Щоб припинити правопорушення, довелося застосувати фізичну силу, оскільки хулігани почали чинити опір законним вимогам працівників міліції. Під час затримання вогнепальну зброю правоохоронці не застосовували. На місці події було вилучено пристрій для відстрілу патронів гумовими кулями", - повідомили в прес-службі.

Раніше активіст і голова правління організації "Коаліція "помаранчевої революції" Сергій Мельниченко на сторінці в соцмережі писав, що до бійки був причетний міліціонер. У правоохоронних органах цю заяву спростували.

За фактом бійки розпочато кримінальне розслідування за статтею про хуліганство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram