ГоловнаСуспільствоВійна

Ворожа артилерія прицільно б'є по населених пунктах

Обстріли велися вчора весь день

Ворожа артилерія прицільно б'є по населених пунктах
Фото: facebook.com/alex.mochanov

Бійці оперативного командування "Північ" після попередньої розвідки силами артилерії знищили боєкомплект сепаратистів в районі населеного пункту Кіровськ вчора, 6 лютого.

Про це повідомляє кореспондент LB.ua з посиланням на дані ОК "Північ".

В цілому, за наявними даними, артилерія "Півночі" 44 рази відкривала вогонь на попередження або у випадках контрбатарейної боротьби.

При цьому українські військовослужбовці близько 20 разів піддавалися обстрілпам, 5 з них були вчинені по населеному пункту Донецьке з "Градів". Вогонь вівся також по Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці, Новотошківці, Вільховому.

У районі Михайлівки виявлено безпілотник супротивника.

Крім того, повідомляється, що терористи весь вчорашній день обстрілювали з САУ Гранітне. Під час найбільш інтенсивного обстрілу по населеному пункту були випущені 19 снарядів.

Сили АТО ведуть вогонь у відповідь.

Неспокійна обстановка і в районі Дебальцевого. Піхота бойовиків відступила, але активно працює артилерія. За наявною інформацією, снаряди тепер передаються не тільки за допомогою гумконвоїв, а й залізницею. Українська армія відповідає на обстріли.

Крім того, активно в районі 16.00 працювала ворожа артилерія в Чемарлику.

Нагадаємо, військові 54-го батальйону потребують дизель-генераторів, оскільки після припинення роботи Миронівської теплоелектростанції Дебальцеве і довколишні села залишилися без електрики. Для охочих допомогти - картка ПриватБанку 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр).

Охочі допомогти військовим у зоні АТО - артилеристам 25-ї бригади ПДВ, військовим 95-ї бригади і механізованої 30-ї бригади, зведеному батальйону морської піхоти - можуть переказувати гроші на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram