ГоловнаСуспільствоВійна

У Красний Луч доправили тіла 80 бойовиків, - Тимчук

Більшість загиблих терористів - громадяни Росії

У Красний Луч доправили тіла 80 бойовиків, - Тимчук
Фото: www.facebook.com/aleksej.gerasimow

Сили антитерористичної операції знищили в районі Дебальцевого (Донецька область) близько 80 бойовиків, значну частину становили громадяни Росії. Про це повідомив народний депутат, керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"У н.п. Красний Луч доставлено чергову партію (до 80 ос.) терористів, знищених під Дебальцевим, значна частина з них - громадяни РФ. Тіла бойовиків з-поміж числа місцевих жителів забрали родичі, транспорт з іншими тілами вирушив у бік кордону з РФ", - повідомив Тимчук.

За його словами, командування бойовиків намагається налагодити планомірну евакуацію техніки, підбитої та пошкодженої в районі Дебальцевого, ремонтні бази розташовані в Горлівці і Перевальську.

У районі Дебальцевого ситуація залишається напруженою, обстріли з боку бойовиків не вщухають.

"З району н.п. Калинове російсько-терористичні війська висунули 6 рейдувальних бронегруп (кожна бронегрупа - до 3 танки і 4-5 бойових броньованих машин (ББМ) з піхотним прикриттям). Зауважено спроби проникнення цих груп у тил українських військ через тактичні розриви в бойових порядках підрозділів, а також заподіяння вогневих ударів по окремих позиціях наших військ", - пише Тимчук.

Нагадаємо, напередодні спостерігачі ОБСЄ потрапили під мінометний обстріл на підконтрольній бойовикам ЛНР території.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram