ГоловнаСуспільствоВійна

Авдіївський коксохім обстріляли, загинув один працівник

Кілька працівників отримали поранення

Авдіївський коксохім обстріляли, загинув один працівник
Фото: scm.com.ua

Авдіївський коксохімічний завод 4 лютого зазнав артобстрілу, загинув працівник підприємства.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби АКХЗ.

"Пошкоджено основне обладнання підприємства. На цей момент відомо, що загинув один заводчанин, є поранені. Повну інформацію про постраждалих працівників АКХЗ і про ступінь руйнувань отримати поки що неможливо", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначили, що снаряди вибухнули в коксових цехах №1 і 2, цеху сіркоочистки №1. Через ушкодження порушено газопостачання заводу, від якого залежить працездатність коксових батарей і в цілому всього АКХЗ. Видачу коксу тимчасово призупинено.

"На момент обстрілу в цехах перебували люди. Один працівник загинув, декілька отримали поранення різного ступеня тяжкості. Постраждалих було доставлено в центральну міську лікарню, де їм надали першу допомогу. Оскільки Авдіївська лікарня знаходиться під обстрілами, поранених направлено до лікарні м. Димитрова", - повідомили в АКХЗ.

Авдіївський коксохімічний завод зазнає інтенсивних обстрілів з липня 2014 року. За цей час на території підприємства вибухнуло понад 120 снарядів. Останній раз АКХЗ обстріляли 31 січня.

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram