ГоловнаСуспільствоВійна

З Дебальцевого в середу евакуювали 168 осіб

Оприлюднено відео, зняте сьогодні в Дебальцевому

З Дебальцевого в середу евакуювали 168 осіб
Фото: facebook.com/zoryan.zoryan

Влада евакуювала 168 осіб з Дебальцевого, яке продовжують обстрілювати бойовики.

"Дебальцеве. Сьогодні, спільно з першим заступником керівника ГУБОЗ Євгеном Малінком і моїм товаришем заступником керівника Донецького обласного УМВС Іллею Ківою взяли участь у черговому етапі вивезення людей за межі цього напівзруйнованого російськими бойовиками міста. Води немає, електрики немає, поруч рвуться міни. Всього сьогодні вдалося вивезти 168 осіб", - повідомив радник голови МВС Зорян Шкіряк у своєму фейсбуці.

За його словами, в місті не вщухають вибухи.

"Ті, хто не поїхав, ховаються по підвалах, разом з дітьми. Більшість просто боїться потрапити під обстріл терористів. Ми намагаємося всіляко підтримувати і допомагати людям у цих пекельних умовах. Проте, на жаль, нерідко ті, кого ми рятуємо, плюють у спину і тримають камінь за спиною... Се ля ві", - додав він.

За словами Шкіряка, влада завезла чергову партію води, свічок, хліба і продуктів для тих, хто відмовляється їхати і залишається у підвалах.

"Дорогою назад бойовики провели нас з Ківою черговим "феєрверком" "Граду". 10-12 снарядів лягли десь за 300 метрів від нас(((. Вирвалися на швидкості", - додав він.

Прес-центр АТО оприлюднив на своїй сторінці відео, зняте сьогодні в Дебальцевому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram