ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики перемкнулися на луганський напрямок

Штаб АТО перелічив нічні обстріли

Бойовики перемкнулися на луганський напрямок
Фото: 0629.com.ua

Протягом ночі терористи на Донбасі не припиняли вогонь по позиціях військових і населених пунктах, зосередивши основні удари на луганському напрямку.

Як повідомляє прес-центр АТО, із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" тричі обстріляли Верхню Вільхову, а також Артема і Щастя. Кримське, Сокільники, Верхня Вільхова та Трьохізбенка зазнавали обстрілу з мінометів. З артилерії ворог завдав удару по Станиці Луганській, де також відбулася сутичка підрозділів сил АТО і бойовиків. У результаті запеклого бою бойовики зазнали втрат і відступили. З артилерії і мінометів бандити обстріляли Трьохізбенку.

На донецькому напрямку з "Градів" обстрілювали селища Невельське і Водяне, з мінометів двічі вогонь вели по Красногорівці і Пісках. Практично не припинявся вогонь терористів по селищу Тоненьке, яке зазнало ударів ворожої артилерії чотири рази. Під обстріл з артилерії потрапили також Піски, Водяне та Невельське. Останнє було обстріляно і з мінометів. Зі стрілецької зброї терористи двічі вели вогонь по Верхньоторецькому.

На Дебальцевському напрямку з автоматичних гранатометів обстріляли позиції військових у районі селища Новгородське, з мінометів вогонь знову вели по околицях Дебальцевого, зі стрілецької зброї обстрілювали Новогригорівку.

Бойовики знову обстрілювали населені пункти, де живуть мирні люди. Укотре "Гради" терористів "накривали" багатостраждальне селище Піски, вогонь по якому не вщухає ні вдень, ні вночі. За допомогою артилерії злочинці завдали удару по селищу Гранітне.

Користуючись тим, що українські військові не обстрілюють населені пункти, де живуть мирні громадяни, терористи під час обстрілів знову розміщували свою артилерію, міномети і "Гради" безпосередньо в підконтрольних їм селищах і містах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram