ГоловнаСуспільствоПодії

Міліція порушила справу про вбивство екс-заступника мера Слов'янська та його водія

Тіла двох чоловіків виявили у лісосмузі 31 січня

Міліція порушила справу про вбивство екс-заступника мера Слов'янська та його водія
Архивное фото
Фото: Анастасия Искрицкая/www.segodnya.ua

Міліція порушила кримінальну справу за фактом убивства екс-заступника мера Слов'янська Володимира Кульматицького та його водія. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Донецькій області.

31 січня біля лісосмуги в Олександрівському районі Донецької області було знайдено трупи двох чоловіків. Судмедексперти виявили в кожного із загиблих по два вогнепальні поранення.

Попередньо встановлено, що один із загиблих - колишній заступник екс-мера Слов'янська Володимир Кульматицький, заява про зникнення якого надійшла у Слов'янське міськвідділення міліції 28 січня. За цим фактом порушено кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 "Вбивство двох осіб" Кримінального кодексу України.

Мобільних телефонів у загиблих не було, проте всі цінні речі залишилися на місці.

"Ми відразу ж почали встановлювати особи вбитих, і в базі безвісти зниклих громадян вийшли на двох жителів Слов'янська. За нашим дзвінком прибули слов'янські колеги і впізнали в одному з чоловіків Володимира Кульматицького, якого викрали з власного будинку 28 січня разом з автомобілем", - сказав заступник начальника Олександрівського РВ МВС Олексій Івашенко.

Другий загиблий - водій Геннадій Голота, який, імовірно, у день викрадення перебував разом із Кульматицьким.

Нагадаємо, міська рада Слов'янська на пленарному засіданні 30 січня визнала Росію країною-агресором.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram