ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовиків відкинули від Дебальцевого, - штаб АТО

Траса Дебальцеве-Артемівськ також під повним контролем українських силовиків

Бойовиків відкинули від Дебальцевого, - штаб АТО
Фото: facebook.com/alex.mochanov

Українським бійцям удалося утримати Нікішине, незважаючи на більшу кількість сил противника, який вів наступ. Так удалося запобігти просуванню бойовиків у бік Дебальцевого.

Про це повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко в коментарі LB.ua.

"Щодо Дебальцевого. Сьогодні було кілька атак терористів, кілька хвиль дуже серйозних. Увесь донецький напрямок бойовиків було сконцентровано на захопленні Дебальцевого. Нашим військовим вдалося не просто утримати місто, а й завдати серйозної шкоди техніці противника і його живій силі", - повідомив Лисенко.

Зокрема артилеристам сил АТО завдяки своєчасному повідомленню про місцезнаходження ворога вдалося повністю знищити колону бронетехніки бойовиків до її введення в бій.

"Таким чином, ворога відкинули від Дебальцевого. Місто залишається під повним контролем українських військових. Крім цього, траса Дебальцеве-Артемівськ також перебуває під повним контролем українських силовиків", - розповів речник штабу АТО.

Раніше в РНБО повідомили, що загрози оточення військових у районі Дебальцевого немає, сили АТО контролюють трасу до міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram