ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО перерахував обстріли та підрахував утрати бойовиків за день

29 січня вбито 22 бойовиків

Штаб АТО перерахував обстріли та підрахував утрати бойовиків за день
Фото: www.facebook.com/theministryofdefence.ua

Станом на 18.30 29 січня ситуація в зоні АТО залишається напруженою, терористи продовжують обстрілювати позиції військових і населені пункти, повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Як повідомляється, на донецькому напрямку з мінометів двічі обстріляли Піски, а також Кам'янку, Невельське і Петрівське. З мінометів та артилерії бойовики вели вогонь по населених пунктах Тоненьке і Гранітне, за допомогою БМ-21 "Град" обстріляли селище Гірник. У районі Маріуполя "Гради" бойовиків вели вогонь по Новоселівці Другій.

На дебальцевському напрямку ворожі міномети і артилерія поливали вогнем Санжарівку, Вуглегірськ, Попасну.

На луганському напрямку міномети і артилерія терористів двічі завдали удару по Станиці Луганській, тричі по Кримському. Також зазнали вогневих ударів Щастя і Кряківка. Щастя "Гради" бойовиків обстріляли тричі.

За попередніми даними, 29 січня було знищено 22 бойовики, 48 були поранені. Противник також зазнав утрат у бойовій техніці. Сили АТО знищили 6 ворожих бойових броньованих машин і 4 гармати.

За уточненими даними, напередодні, 28 січня, втрати терористів становили: 73 убитими і 170 пораненими. Бійці АТО знищили 13 танків, 4 бойові броньовані машини, 12 гармат, 20 одиниць автомобільної техніки і дев'ять одиниць БМ-21 "Град".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram