ГоловнаСуспільствоЖиття

Кримськотатарський телеканал повернувся в ефір

Прокурор Криму Поклонська назвала обшук законним

Кримськотатарський телеканал повернувся в ефір
Фото: livejournal.com

Перший кримськотатарський телеканал ATR відновив мовлення в аналоговому ефірі, якого не було протягом кількох годин. Про це повідомляє "Крым.Реалии".

Генеральний директор телеканалу Ельзара Іслямова на своїй сторінці у Фейсбуці написала, що слідчі дії на території каналу тривають.

Водночас прокуратура окупаційної влади Криму заявляє про законність обшуків. Таку заяву зробила сьогодні прокурор півострова Наталія Поклонська, повідомляє РІА "Новости".

Згідно із заявою Поклонської, обшуки на телеканалі проводять у рамках розслідування загибелі двох місцевих жителів у лютому 2014 року. У ATR нібито є відеоматеріали з місця подій, "проте представники зазначеної телекомпанії відмовилися надати їх на вимогу слідчого".

За словами прокурора, обшук у приміщеннях телеканалу проводився за постановою слідчого в рамках порушеної кримінальної справи.

Нагадаємо, сьогодні вранці поліція заблокувала роботу телеканалу, керівництво ATR заявило про блокування співробітників у будівлі і вилучення серверів та інших цифрових носіїв, через що аналоговий сигнал телеканалу перервався.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram