ГоловнаСуспільствоВійна

В "армію ЛНР" відправляють російських кримінальників

Про подробиці "кадрової політики" розповів захоплений у полон бойовик

В "армію ЛНР" відправляють російських кримінальників
Фото: www.novorosinform.org

На боці ЛНР воюють російські кримінальні злочинці. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуку за даними допиту захопленого в полон терориста.

У руки українських військових потрапив механік-водій танка, громадянин Росії, уродженець Краснодарського краю. За словами бойовика, його спіймали на місці злочину в Ростові, до цього чоловік уже тричі відбував покарання в місцях позбавлення волі.

"Замість відсидки чергового тюремного терміну начальник поліції Ростова-на-Дону запропонував викрадачеві на місяць вирушити на схід України захищати "руський мір". Після цього з громадянина знімали всі звинувачення і закривали кримінальну справу", - сказано в повідомленні штабу.

На територію України найманець потрапив 22 грудня 2014 року, і до потрапляння в полон 25 січня проходив "службу" механіком-водієм танка Т-64 в одному з підрозділів "армії ЛНР".

За словами бойовика, він брав участь у боях проти ЗСУ в районі Дебальцевого. Терорист також повідомив, що у складі його підрозділу близько 70% - громадяни Росії, які, як і він, так відпрацьовують свої тюремні терміни.

Нагадаємо, отаман козацьких банд у Луганській області Микола Козіцин оголосив бойовиків ЛНР бандформуванням і заявив про намір покінчити з ними "на військовому рівні".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram