ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики наступають на Дебальцеве (ОНОВЛЕНО)

Є загиблі і тяжкопоранені серед українських військових

Бойовики наступають на Дебальцеве (ОНОВЛЕНО)
Архивное фото
Фото: Vyacheslav Abroskin

Терористи сьогодні посилили бойові дії в районі міста Дебальцеве, йде атака на позиції українських військових. Про це LB.ua повідомив один з військовослужбовців 40 батальйону тероборони.

За його словами, є загиблі і поранені, сили АТО змушені відступити.

"Пости потихеньку здаємо. 200-ті, 300-ті є, скільки - не знаю. Уже три години на нас інтенсивно наступають", - повідомив військовий.

За його словами, в атаці на українські позиції беруть участь танки, піхота і артилерія терористів.

ОНОВЛЕННЯ. Розвідники з 54-ї бригади, які перебувають під Дебальцевим, спростовують інформацію про те, що українські військові відступають. І підтверджують, що сьогоднішня атака на їхні позиції набагато сильніша, ніж у попередні два дні.

Пізніше військовий 40-го батальйону підтвердив, що до вечора його батальйон повернувся на колишні позиції в районі Дебальцевоuj, і готується вранці прийняти бій. За сьогодні у батальйону 8 тяжкопоранених, число загиблих уточнюється.

Для допомоги 40-му батальйону, який стоїть під містом Дебальцеве, а також 39 ОМБП і 93 бригаді прохання переказувати пожертви на карту ПриватБанку 5168 7572 6034 4256 Новікова Валерія. Карта для закупівлі тепловізорів і "нічників": 5168 7572 6034 4132 Новікова В.

Нагадуємо, LB.ua збирає кошти на тепловізор для 54-го розвідувального батальйону. Необхідна сума - 4500 доларів. Для цієї мети відкрита карта ПриватБанку: 4149 6258 0226 3291 (Рудоманов Олександр). Якщо Ви хочете переказати гроші за системою PayPall, пишіть за адресою електронної пошти [email protected] або на сторінку волонтера в Фейсбук.

Як повідомляли, бій з терористами йде також в районі Санжарівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram