ГоловнаСуспільствоОсвіта

У Києві пройде виставка на тему освіти за кордоном

31 січня і 1 лютого в Києві зберуться представники понад 50 престижних приватних шкіл, мовних центрів і коледжів Великобританії, Швейцарії, Канади, Нідерландів, США та інших країн. Вони з'їжджаються в Україну на запрошення провідного освітнього агентства DEC education - організатора спеціалізованої щорічної виставки, присвяченої програмами середньої освіти за кордоном, канікулам для вивченням мов навесні і влітку 2015 року, а також підготовці до вступу в закордонні університети.

Виставка «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи і канікули за кордоном» буде проходити 31 січня і 1 лютого з 12:00 до 17:00 у готелі Fairmont (вул. Набережно-Хрещатицька, 1). Вхід безкоштовний, необхідна попередня реєстрація на сайті організатора.

«На захід ми запрошуємо батьків, які хочуть дати своїм дітям престижну і якісну західну освіту і готові інвестувати в їхнє майбутнє», - говорить директор агентства DEC education Наталя Тарченко. Європейський і американський підходи до навчання максимально розкривають потенціал школяра і студента, забезпечують актуальні знання і розвивають необхідні для сучасних умов навички, які юні українці зможуть успішно застосовувати в майбутньому, щоб будувати європейську незалежну країну», - додає Наталія.

Цю спеціалізовану виставку DEC education організовує щорічно, 2015-й не став винятком, незважаючи на складну ситуацію і воєнні дії на сході країни. Українці однаково цікавляться закордонною середньою і вищою освітою, відправляють дітей на курси іноземних мов, намагаються дати можливість побувати в Європі, Канаді та США. Водночас зарубіжні навчальні заклади чекають на студентів з України і пропонують спеціальні умови та знижки. Зокрема, для відвідувачів виставки «ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи і канікули за кордоном» представники шкіл, коледжів і мовних центрів підготували низку спеціальних пропозицій.

Зазначимо, що набір у найпопулярніші зарубіжні мовні табори закінчується вже на початку березня. Тому виставка агентства DEC education - відмінна можливість для батьків не тільки підібрати найкраще для дитини місце навчання, а й програму пізнавального відпочинку за кордоном.

У рамках заходу пройдуть тематичні семінари та презентації, працюватимуть консультаційний центр і дитяча ігрова кімната для юних відвідувачів виставки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram