ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області обстріл бойовиків пошкодив будинок для літніх людей

Мешканці будинку "Надія" шоковані, дані про постраждалих уточнюються

У Луганській області обстріл бойовиків пошкодив будинок для літніх людей
Архивное фото
Фото: Олександр Рудоманов

Бойовики обстріляли будинок для літніх людей і житлові будинки в селищі Валуйське Луганської області. Про це повідомляє прес-служба луганського губернатора Геннадія Москаля.

За словами голови обладміністрації, бойовики ЛНР здійснили масований обстріл з артилерії і "Градів" селища Валуйське біля Станиці Луганської. Унаслідок обстрілу пошкоджено сім приватних будинків і двоповерховий будинок на вул. Ювілейна.

Один із снарядів влучив у двір будинку для літніх людей "Надія", де проживає близько 60 осіб, у будівлі вибуховою хвилею вибито вікна та двері, пошкоджено покрівлю.

"Пацієнти після обстрілу перебувають у шоковому стані. Вибиті вікна вже заклеїли плівкою, проте ні світла, ні тепла в будинку поки немає", - зазначив Москаль.

У самій Станиці пошкоджено житлові будинки та газопровід у центральній частині, уже четверту добу немає електроенергії, центрального тепло- та водопостачання.

Магістральні лінії електропередач пошкоджено на нейтральній території, тому відремонтувати їх зараз немає можливості.

Нагадаємо, у четвер у зоні АТО бойовики здійснили 115 обстрілів, в тому числі відкривали вогонь по житлових кварталах. У Донецьку із міномета розстріляли тролейбус, унаслідок чого загинули 8 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram