ГоловнаСуспільствоВійна

Семенченко повідомив про захоплення терористами 31-го блокпоста

Під загрозою захоплення також 29-й блокпост у Луганській області

Семенченко повідомив про захоплення терористами 31-го блокпоста
Бойцы с 32-го блокпоста(на авто), приехавшие на 31 блокпост
Фото: стоп-кадр видео с канала Юрия Касьянова

Народний депутат, командир полку "Донбас" Семен Семенченко повідомив про захоплення бойовиками 31-го блокпоста Нацгвардії в Луганській області. На своїй сторінці у Фейсбуку Семенченко написав, що інформація про захоплення блокпоста перевіряється.

"Від ранку внаслідок 6-годинної артпідготовки завдано серйозних пошкоджень 31 блокпосту, завдано удару в напрямку Кримського важкою технікою терористів. В армійських підрозділах, які утримують опорні пункти, - значна кількість "300", даних про "200" немає. За попередніми даними, в селище Жолобок увійшли російські групи. Знищено кілька одиниць бронетехніки супротивника", - написав Семенченко.

За словами комполку, частини "Донбасу" в цьому районі, а також підрозділи Нацгвардії і ЗСУ приведено в бойову готовність.

"За попередніми даними, терористи зайшли на 31-й блокпост (інформація перевіряється), 29-й блокпост обстрілюється з далекобійної артилерії", - написав Семенченко.

Нагадаємо, в листопаді бойовики безліч разів атакували блокпости поблизу траси Бахмутівки й домоглися відступу українських військових з 32-го блокпоста поблизу селища Сміле.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram