ГоловнаСуспільствоВійна

У Дебальцевому під час обстрілу загинули шестеро українських солдатів, - волонтер

Бої в місті не припиняються

У Дебальцевому під час обстрілу загинули шестеро українських солдатів, - волонтер
Архив
Фото: ostro.org

Тривають масовані обстріли м. Дебальцевого, де дислокуються кілька військових частин ЗСУ, кількість загиблих до вечора сягнула 6 осіб. Про це LB.ua повідомила волонтер Інна В., яка допомагає військовим у цьому районі.

"У нас уже шість 200-х по Дебальцевому і понад десять 300-х, ще всіх не перевірила. Місто розгромлено частково, у мирних паніка, виїхати звідси, а так само з Донецька не можуть, автобусів не випускають, немає перепусток. Бої не припиняються, тільки щоб перезарядити", - написала вона в листі до редакції.

"Як не дивно, дуже багато про допомогу сьогодні телефонували місцеві жителі і найближчих районів, пропонували різну допомогу. Такого раніше не було, щоб вони настільки активно намагалися нам допомогти, раніше був якийсь нейтралітет. Порівняно з іншими днями, сьогодні це справжня війна і ніяке не АТО!" - додала Інна.

За її словами, в Донецькому аеропорту сьогодні також багато поранених і є загиблі, всупереч інформації прес-центру АТО.

Картка ПриватБанку для допомоги військовим 128-ї бригади, які стоять під Дебальцевим, у районі Нікішиного - 5168 7423 1078 4149, Інна Юріївна. Із запитаннями звертатися на www.facebook.com/samooborona.vin.obl. Тел. для довідок: 0961781648, Інна.

Нагадаємо, під час ранкового обстрілу центру міста в Дебальцевому загинули троє мирних жителів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram