ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко звільнив начальника притулку для тварин у Бородянці

Мер вважає, що посаду повинен займати той, хто любить тварин

Кличко звільнив начальника притулку для тварин у Бородянці
Архивное фото
Фото: Евгений Швец

Мер Києва Віталій Кличко звільнив директора комунального підприємства "Притулок для тварин" у Бородянці Тараса Смурного.

"Ви написали заяву, потім ви цю заяву відкликали. Ображайтеся, не ображайтеся, але на цьому місці має бути людина, яка вболіває за це і яка любить тварин. Тому рішення ухвалено, ви від сьогодні не є директором цього підприємства", - повідомив Кличко, звертаючись до Смурного.

Під час огляду притулку Кличко зазначив, що той перебуває в незадовільному стані.

Мер додав, що вже цього року буде ухвалено рішення про структурну реорганізацію кількох КП, які відповідають за нагляд за бездомними тваринами, зокрема бородянського притулку, ветеринарних організацій і Центру ідентифікації тварин.

"Я бачу занедбану базу, у якій панує бардак, частина, може, ще відповідає нормальним принципам, всі інші вольєри можна умовно назвати вольєрами. Найближчим часом буде реорганізація й очолюватиме цю організацію людина, яка вболіває за тварин", - зазначив мер.

Він не виключив, що реорганізоване підприємство може очолити один з волонтерів.

Нагадаємо, у притулку для тварин утримують бездомних і покинутих господарями домашніх собак, зокрема породистих і дресированих.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram