ГоловнаСуспільствоВійна

У РНБО уточнили інформацію про поранених у зоні АТО

Поранення отримали 8 бійців

У РНБО уточнили інформацію про поранених у зоні АТО
Фото: Макс Требухов

За даними Ради національної безпеки, в зоні АТО 10 січня отримали поранення 8 військовослужбовців.

"Протягом доби (10 січня) загинув один український військовий біля селища Озерянівка (Донецька область), 8 отримали поранення", - сказано в повідомленні РНБО.

Раніше повідомлялося про 10 поранених бійців.

У Радбезі повідомляють, що бойовики використовували танки і реактивні установки залпового вогню "Град" для обстрілів донецького аеропорту і опорних пунктів сил АТО на лінії розмежування. Неспокійна ситуація залишається на Донецькому, Луганському і Маріупольському напрямках.

Крім того, оперативники Служби безпеки встановили двох громадян України, які за вказівкою бойовиків ДНР перевозили і зберігали зброю для вчинення терористичних актів проти мирного населення.

У підземному сховищі злочинців, розташованому в Артемівському районі (Донецька область), вилучено автомати Калашникова, гранатомети різних модифікацій, боєприпаси, ручні гранати, патрони для стрілецької зброї, а також топографічні карти Слов'янська і Барвінкового (обидва населені пункти - Донецька область), списки груп спостерігачів організації з безпеки і співробітництва в Європі, а також фото- та відеоматеріали терористів.

У Красноармійську (Донецька область) затримано терориста, який збирав і передавав інформацію бойовикам "ДНР" про дислокацію і переміщення особового складу та військової техніки підрозділів Збройних сил України в зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram