ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за бойовиків воює працівник МНС Росії

Дмитрієва бачили в Донецьку в угрупованні "Мотороли" і в Луганську в угрупованні "Прізрак"

Один із працівників МНС Російської Федерації Сергій Дмитрієв зараз "служить" у лавдах терористичної організації ДНР.

Він служить у Саратові в обласному державному закладі "Служба порятунку Саратовської області" МНС Російської Федерації на посаді рятувальника, повідомляє "Донецька правда".

Сергій Дмитрієв
Фото: Донецька правда
Сергій Дмитрієв

"Служить Дмитрієв у місті Саратов в обласному державному закладі "Служба порятунку Саратовської області" МНС Російської Федерації на посаді рятувальника. Сергій Сергійович Дмитрієв 1990 року народження. Ще рік тому такими як Сергій Дмитрієв захоплювалася вся Росія - він разом із сотнями інших молодиків вирушив на Далекий Схід, щоб рятувати міста від затоплення. Для цього Сергій взяв відпустку і поїхав у затоплений Комсомольськ-на-Амурі", - зазначає видання.

У жовтні 2014 року Дмитрієв отримав від глави МНС РФ Володимира Пучкова медаль "За відзнаку у ліквідації наслідків НС".

Фото: Донецька правда

Повернувшись до Саратова з Далекого Сходу, рятувальник Дмитрієв вирішив дещо змінити профіль роботи і очолив регіональне відділення "Союзу добровольців Росії", яке нібито збирає і відправляє на південний схід України гуманітарну допомогу.

Фото: Донецька правда

З липня по листопад 2014 року Дмитрієв знову взяв відпустку і поїхав на схід України.

За даними ЗМІ, торік терориста Дмитрієва бачили в Донецьку в терористичному угрупованні "Мотороли" і в Луганську в угрупованні "Прізрак".

"За особливі старання у вбивствах мирних українських громадян Сергій Дмитрієв навіть заохочувався ватажком терористичного угрупування "Прізрак" Мозговим", - зазначає ЗМІ.

Фото: Донецька правда

Як відомо, 18 грудня президент РФ Володимир Путін на прес-конференції також заявив, що росіяни, які воюють на Донбасі, - це не найманці, а люди, які приходять за покликом серця. Крім того, Путін заявив, що РФ далі допомогатиме сепаратистам на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram