ГоловнаСуспільствоЖиття

В Одеській області відновлено рух транспорту

Водночас на дорогах ще діють заборони на рух вантажівок

В Одеській області відновлено рух транспорту
Фото: dumskaya.net

В Одеській області тривають роботи з очищення автомобільних доріг від снігу, завдяки яким знято частину обмежень для проїзду.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Так, забезпечено проїзд для легкового транспорту дорогами М-14 Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, М-16 Одеса - Кучурган, М-27 Одеса - Іллічівськ.

Дорогою М-15 Одеса - Рені від Одеси забезпечено проїзд легкового транспорту до 128 км. Від 128 км до м. Рені та від 176 км до 190 км, біля с. Кирнички Ізмаїльського району, проїзд ще ускладнено.

Також легкові автомобілі можуть їхати дорогою Р-70 Одеса - Білгород-Дністровський - Монаші - (М-15), від с. Барабой до м. Овідіопль, але 12-18 км проїзд ще ускладнено.

На цих дорогах ще діють введені раніше заборони для руху великовантажних транспортних засобів. Також заборонено в'їзд і виїзд вантажівок до Одеси і з Одеси.

Аеропорти України працюють у штатному режимі.

Морські торговельні порти і морські канали також працюють у звичайному режимі, за винятком каналу в гирлі "Бистре", який ще закрито для руху суден.

Нагадаємо, з 29 грудня на автомобільних дорогах Одеського регіону виникла низка надзвичайних ситуацій через складні погодні умови. У результаті рух транспорту в Одесі практично було паралізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram