ГоловнаСуспільствоЖиття

Через снігопади обмежено рух на дорогах у п'яти областях

Обмеження стосуються Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей

Через снігопади обмежено рух на дорогах у п'яти областях
Фото: dumskaya.net

Рух автотранспорту дорогами загального користування обмежено вже у п'яти областях.

Про це повідомили у прес-службі "Укравтодору".

"Через стрімке погіршення погодних умов дорожники за погодженням з УДАІ та ОДА обмежили або взагалі закрили рух автотранспорту на ділянках автомобільних доріг Дніпропетровської, Запорізької, Одеської та Херсонської областей, а також всіма автомобільними дорогами Миколаївщини", - йдеться в повідомленні.

У Дніпропетровській області обмежено рух вагового та пасажирського автотранспорту на ділянках км 414+377 – км 450+455 автомобільної дороги Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя, км 151+680 – км 195+660 автомобільної дороги М-04 Знам'янка – Луганськ – Ізварене та км 0+000 – км 17+368 автомобільної дороги М-04-1 Південий обхід м. Дніпропетровськ.

У Запорізькій області обмежено рух великовагового та великогабаритного автотранспорту на ділянці від 475 км до границі з Дніпропетровською областю автомобільної дороги Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя.

В Одеській області закрито рух усіх видів автотранспорту автомобільними дорогами М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучургани, М-28 Одеса – Южний, Р-70 Одеса – Б.Дністровський – Монаші – /М-15/. Для великовагового та великогабаритного – в’їзд в м. Одеса..

У Херсонській області закрито рух автотранспорту на ділянці км 21+200 – км 65+900 автомобільної дороги Т-15-01 Миколаїв – Станіслав – Херсон, а також  на ділянці км 177- км 199 автомобільної дороги М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог).

У Миколаївській області закрито рух всіх видів автотранспорту всіма автомобільними дорогами загального користування.

Як повідомлялося, 29 грудня через снігопади на півдні України було обмежено роботу морських портів в Одеській, Запорізькій, Миколаївській та Херсонській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram