ГоловнаСуспільствоЖиття

Савченко можуть дати глюкозу перед Різдвом

Адвокати востаннє перед тривалими канікулами побували в СІЗО

Савченко можуть дати глюкозу перед Різдвом

Народний депутат України, українська льотчиця Надія Савченко продовжує голодування в московському СІЗО. Про це сьогодні написав адвокат українки Марк Фейгін на своїй сторінці у Твіттері.

"Надію сьогодні відвідав Микола Полозов. Новини не те щоб погані, але й не дуже підбадьорливі. 6 січня їй можуть почати вводити глюкозу", - написав Фейгін.

Крім того, Фейгін вважає, що справа Савченко в Росії "входить у вирішальну стадію". За словами адвоката, наприкінці січня, у день початку сесії ПАРЄ, у всьому світі проведуть акцію на підтримку українки.

"Ми входимо в певний вирішальний етап боротьби за звільнення Надії Савченко. Глобальна акція по всьому світу відбудеться в січні, в кінці. Попередньо ми орієнтуємося на 26 січня, день початку сесії ПАРЄ, на якій має бути делегат від України Савченко", - написав Фейгін.

"Громади від США до Австралії, від Аргентини до Канади мають скоординувати зусилля і вийти 26 січня. З акціями на підтримку звільнення Надії", - додав адвокат.

Нагадаємо, Надія Савченко перебуває в російському полоні з червня 2014 року, 22 грудня московський суд продовжив арешт українки до березня 2015 року. З 13 грудня Надія оголосила голодування і заборонила застосовувати до себе годування силоміць.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram