ГоловнаСуспільствоПодії

Одеська міліція вилучила арсенал боєприпасів із зони АТО

У мікроавтобусі також виявили безпілотний літальний апарат

Одеські правоохоронці, які забезпечують громадський порядок та охорону будівлі волонтерської організації на Ланжеронівській вулиці міста, виявили арсенал боєприпасів у салоні мікроавтобуса з написом "Авто бере участь у зоні АТО".

Про це повідомили в прес-службі Одеського обласного УВС.

"Знайдено та вилучено 6 бойових гранат Ф-1, 5 гранат РГД, понад 430 патронів калібру 7,62 та 5,45 мм, 30-міліметровий бронебійний снаряд та 2 крупнокаліберні патрони 14,5 мм, а також порожній після відстрілу тубус від реактивної протитанкової гранати РПГ-22", - зазначили у відомстві.

Крім того, у транспортному засобі виявлено безпілотний літальний апарат у повному комплекті для ведення повітряної розвідки.

Оскільки власника автомобіля не було, співробітники міліції в присутності понятих відкрили і провели огляд транспортного засобу, залучивши також експертів вибухотехнічної служби та слідчо-оперативну групу Приморського райвідділу міліції.

За фактом незаконного зберігання боєприпасів розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці шукають причетних до зберігання та перевезення боєприпасів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram