ГоловнаСуспільствоВійна

Батальйон "Айдар" назвав імена загиблих напередодні бійців

Обставини загибелі військових досі незрозумілі

Батальйон "Айдар" назвав імена загиблих напередодні бійців
Фото: facebook.com/pages/Батальон-АЙДАР

Батальйон "Айдар" назвав імена двох своїх бійців, які загинули 18 грудня в околицях міста Щастя.

"Пізно ввечері 18.12.2014, в околицях міста Щастя, в результаті перестрілки, загинули двоє наших бойових товаришів: позивний "Динаміт" - Оврашко Сергій Миколайович, 1976 р. н., командир розвідроти, і син братнього грузинського народу, громадянин Грузії, Гріголашвілі Олександр Михайлович, 1982 р. н. - позивний "Чужий", - повідомляється на сторінці "Айдару" у "Фейсбуці".

Ще троє бійців отримали поранення, і їх евакуювали у Військово-медичний клінічний центр північного регіону в місто Харків, з них двоє - у важкому стані.

"Будь-які чутки і плітки про напад цими днями на лікарню в місті Щастя є лише чутками і плітками", - додали в "Айдарі".

Варто сказати, що про обставини загибелі бійців "Айдару" надходить суперечлива інформація.

Начмед батальйону з позивним "Ганнібал" заявив, що вони нарвалися на диверсійну групу бойовиків.

Волонтер Юрій Касьянов заявив, що диверсанти напали на бійців "Айдару", які охороняли лікарню в Щасті. За його даними, на територію лікарні вони в'їхали на санітарному автомобілі, який викрали у сусідньому районі, вбивши лікарів.

У РНБО повідомили, що поблизу Щастя українські військові знешкодили диверсійну групу бойовиків, які заїхали в місто на машині швидкої допомоги.

Як повідомив LB.ua "айдарівець" В., п’ятеро бійців загинули внаслідок перестрілки між двома угрупованнями батальйону "Айдар". За його словами, люди з угруповання "чорних" розстріляли бійців групи "Динаміта". Він уточнив, що "чорні" займаються мародерством і "мітять на місце комбата "Айдару".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram