ГоловнаСуспільствоЖиття

КМДА опублікувала список вулиць, де заборонять і обмежать рух на Новий рік

З 31 грудня по 7 січня центр закриють для святкових заходів

КМДА опублікувала список вулиць, де заборонять і обмежать рух на Новий рік
Фото: Макс Требухов

У Києві з 16:00 31 грудня по 11:00 7 січня заборонять паркування на деяких вулицях у центрі міста. Відповідне розпорядження підписав міський голова Віталій Кличко, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"На час проведення загальноміських заходів ДАІ спільно з КП "Київтранспарксервіс" із 16:00 31 грудня і до 11:00 7 січня заборонять паркування транспортних засобів на проїжджій частині вул. Софійської (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Малої Житомирської (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), вул. Еспланадної, вул. Рогніденської (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної), вул. Рогніденської (від вул. Рогніденської до вул. Басейної)", - сказано в повідомленні.

Рух через Софійську площу закриють з 17:00 19 грудня і до завершення свята головної новорічної ялинки.

Частинами перекрити рух заплановано на 21 грудня на маршруті благодійного пробігу: Софійська площа - вул. Володимирська - вул. Льва Толстого - площа Льва Толстого і у зворотному напрямку.

Рух усіх видів транспорту на вул. Володимирській від Золотоворітської до Великої Житомирської буде заборонено в новорічну ніч: з 18:00 31 грудня до 6:30 1 січня.

Київське метро в новорічну ніч працюватиме на 3,5 години довше.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram