ГоловнаСуспільствоВійна

"Кіборги" використовують "режим тиші" для звільнення з-під завалів тіл загиблих

На заході були присутні російські журналісти телеканалів "Life News" і "Росія 24"

"Кіборги" використовують "режим тиші" для звільнення з-під завалів тіл загиблих
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

У п'ятницю, 12 грудня, під контролем міжнародних спостерігачів ОБСЄ відбулася заміна особового складу, який виконує завдання з охорони стратегічного об'єкта - Донецького аеропорту.

Про це у Facebook повідомив прес-секретар Генштабу Владислав Селезньов.

При цьому Селезньов зазначив, що завдяки військовій дипломатії ротацію вдалося провести без єдиного пострілу і втрат серед українських військовослужбовців. Об'єкт перебуває під контролем сил АТО, зазначив він.

За його словами, використовуючи режим припинення вогню, наші військовослужбовці розбирають завали на території старого терміналу Донецького аеропорту. Під уламками будівлі лежать тіла двох українських "кіборгів", які загинули під час боїв минулого тижня.

"Згодом, з військовими почестями, українських героїв поховають на рідній землі. Раніше через бойові дії провести евакуацію загиблих воїнів було неможливо", - зазначив Селезньов.

Він зазначив, що на заході були присутні російські журналісти телеканалів "Life News" і "Росія 24", вони дали в ефір інформацію, в якій окремі фрази учасників було вирвано з контексту.

Нагадаємо, 1 грудня генерали України та Росії домовилися про припинення вогню в аеропорту Донецька.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram