ГоловнаСуспільствоЖиття

Знайшлися волонтери, яких захопили під Артемівськом, - парламентер

Один із полонених волонтерів отримав легке поранення

Стало відомо місце утримання волонтерів, яких захопили в полон бойовики в районі Артемівська. Про це у фейсбуці повідомив Віктор Майстренко, який займається звільненням полонених.

"Знайшли зниклих волонтерів, про яких писав (котрі зникли по дорозі з Артемівська). Знайшли місце ктримання. Сьогодні вийшло поспілкуватися. Трохи підігріти. У одного легке поранення. Але дурниця. Зажило", - написав Майстренко.

Він почав переговори про звільнення двох українців, які возили гуманітарну допомогу для військових.

Майстренко почав збір теплого одягу для бійців на передовій і полонених, він сам доставить ці речі. Крім того, він попросив усіх небайдужих допомогти зі збором грошей для його місії зі звільнення заручників.

"Спасибі, хто нам допомагає в нашій місії. Кожна гривня піде за призначенням. Підтримати нас, а точніше допомогти на передачі, транспорт тощо, не складно, а це нам дуже не завадить", - написав парламентер. Він опублікував реквізити для допомоги:

ПРИВАТ БАНК: 4405 8858 2389 5161

Яндекс гроші: 410011395563095

Крім того, переговірнику потрібні мобільні телефони (будь-які, робочі), фотоапарат і WIFI-роутер. Звертатися по допомогу можна через приватні повідомлення в соцмережі facebook. Раніше Майстренко повідомляв про те, що почав процедуру отримання українського громадянства.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram