ГоловнаСуспільствоВійна

Геращенко назвав вибухи в Одесі свідченням слабкості проросійських сил

В одеситів усе більше ненависті до сепаратистів, вважає нардеп

Геращенко назвав вибухи в Одесі свідченням слабкості проросійських сил
Фото: nfront.org.ua

Народний депутат, радник голови МВС Антон Геращенко вважає, що нічний вибух в Одесі у приміщення центру, який надає волонтерську допомогу військовослужбовцям - свідчення не сили, а слабкості проросійських сил в Одесі.

"На проросійський мітинг наприкінці вересня в Одесі зібралося кілька сотень проплачених комуністів і міських божевільних, яких ледве не розірвали на шматки патріоти України. А такі нічні вибухи сприяють маргіналізації активних проросійських сил. З кожним таким вибухом проросійські сили будуть викликати до себе все більше ненависті з боку одеситів, у яких одна з головних статей заробітку - готельний бізнес і туризм", - написав він у "Фейсбуці".

Геращенко зазначає, що всі вибухи в місті обходилися без жертв.

"Очевидно, що відсутність жертв - це основна установка Центру керівництва диверсіями, що знаходиться в Москві. Центр в Москві знає настрої українців і розуміє: якщо такі теракти спричинять жертви, то це остаточно підірве залишки довіри і поваги в деяких українців, ще одурманених отрутою російської пропаганди", - додав він.

На його думку, головна мета вибухів - показати агресивно налаштовану проросійську п'яту колону, "що, мовляв, наші в місті є", і спробувати залякати проукраїнські патріотичні сили.

Нагадаємо, в Одесі в ніч проти середи підірвали офіс волонтерської організації, що допомагає бійцям АТО. Ніхто не загинув і не поранений.

Тиждень тому вночі в Одесі підірвали магазин "Патріот", що торгує українською національною символікою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram