ГоловнаСуспільствоЖиття

Microsoft не визнає Крим суб'єктом РФ

Корпорація повідомила про помилкове трактування її стандартних сповіщень

Microsoft не визнає Крим суб'єктом РФ
Фото: seven-soft.com

Компанія Microsoft спростувала інформацію про визнання Криму суб'єктом Російської Федерації. Офіційну заяву компанії опублікував сайт itc.ua.

"Інформація про те, що Microsoft нібито надсилав листи про необхідність переліцензувати раніше придбане програмне забезпечення, не відповідає дійсності. У практиці компанії нема терміну "переліцензування". Лист, на який посилається видання, є стандартним повідомленням про найбільш вигідні способи легалізації піратських продуктів. Такі листи розсилаються у всіх країнах присутності компанії", - сказано в офіційному спростуванні.

Раніше сьогодні інформаційне агентство "Кримінформ" повідомило про визнання корпорацією анексії Криму. Кримські компанії отримали від Microsoft повідомлення про необхідність ліцензувати програмне забезпечення. Це повідомлення було помилково сприйнято як фактичне визнання Криму суб'єктом Російської Федерації.

Нагадаємо, Росія анексувала Крим в березні 2014 року, визнавши незаконний референдум, проведений сепаратистами півострова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram